Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/01/2013

Campanya d'inspecció a establiments de venda de pa no elaborat

36 dels 58 establiments visitats incomplien algun tipus de normativa     36 dels 58 establiments visitats incomplien algun tipus de normativa

També s'ha obert una campanya centrada en establiments de bronzejat artificial

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha dut a terme una campanya que ha consistit en una visita per informar als establiments de venda de pa no elaborat (per tant, ni forns ni pastisseries), de la normativa que els afecta. L'objectiu d'aquesta campanya ha estat informar i assessorar als titulars dels establiments sobre l'adequació i la presentació de serveis a la normativa vigent. També s'ha volgut millorar el nivell d'adequació dels establiments comercials respecte els mínims exigibles per que fa a la informació als consumidors i usuaris; a més de facilitar a l'Ajuntament la informació necessària relativa al nivell d'adequació dels establiments del sector a la normativa vigent.

A la primera fase de la campanya s'han visitat 58 establiments que venen pa no elaborat, o sigui que no són forns ni pastisseries. D'aquests, 36 presentaven deficiències. Entre elles destaquen la manca de rètol i horaris de preus (en 12 locals), la manca de cartell i fulls de reclamació; la manca d'horaris i cartells en castellà (en 2 llocs) i la manca de fulls de reclamació i/o denúncia (en 3). Aquests establiments incompleixen algun punt de la normativa i poden ser susceptibles d'expedient sancionador.

En la mateixa línia, l'OMIC, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha iniciat una campanya informativa centrada en establiments de bronzejat artificial.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00