Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/03/2011

El Flickr del Carnaval de Vilanova i la Geltrú rep més de 42.000 visites

La fotografia més vista d'aquest carnaval       La fotografia més vista d'aquest carnaval

Una imatge del diumenge de Comparses ostenta el rècord, amb 253 visites

El Carnaval de Vilanova i la Geltrú continua sent un dels principals atractius de la ciutat i continua traspassant fronteres per la originalitat i singularitat dels seus actes.

Durant una setmana han estat molts els mitjans que s'han fer ressò de la tradició carnavalesca vilanovina, a partir ja des de la sempre esperada presentació del cartell i fins el darrer dels actes, el del dimecres de cendra.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha volgut recollir l'essència dels principals actes amb un recull fotogràfic que es pot consultar a través del Flickr. L'èxit d'aquesta acció es més que notable, ja que entre el 4 i el 9 de març, els àlbums del carnaval han rebut un total de 42.158 visites. El rècord es va produir el dilluns 7 de març amb 16.831 visites. Destacar també la imatge més visitada del Carnaval 2011. Una imatge del diumenge de comparses que, fins el moment, ja ha estat vista 253 vegades.

D'altra banda el bloc de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, on durant tota la setmana s'ha parlat del carnaval vilanoví, ha registrat 1.700 visites.

Els mitjans de comunicació locals i nacionals també s'han fet ressò dels diferents actes que s'han organitzat. Un recull de premsa mostra l'ampli seguiment i la difusió que s'ha produït en aquests darrers dies. Televisions locals i nacionals, mitjans digitals, premsa escrita, emissores de ràdio, comunitats de bloggers, xarxes socials, seus digitals oficials, fonoteques digitals i canals de vídeo streamming han difós al llarg d'una setmana el nom de la ciutat i el seu llegat cultural.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00