Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/01/2012

El Carnaval de VNG es promourà a la fira FITUR

Gerard Figueras i Glòria Garcia han explicat la presència de VNG a Fitur    Gerard Figueras i Glòria Garcia han explicat la presència de VNG a Fitur

L'Estació Nàutica estarà present en el certament en la secció d'aquestes entitats i la ciutat estarà inclosa en l'estand de l'Agència Catalana de Turisme dintre de la marca 'Costa Barcelona'

Vilanova i la Geltrú serà present aquesta setmana a FITUR, el saló de turisme més important d'Europa, que se celebrarà a Madrid del 18 al 22 de gener. Amb la col·laboració de l'Estació Nàutica vilanovina, que participarà en l'estand de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques, durant els dies de la fira es difondrà tot tipus d'informació turística de la ciutat, començant per convidar tothom qui vulgui al Carnaval. 

Davant la presència de la nostra ciutat en aquesta fira, Gerard Figueras, regidor de Joventut, Promoció Econòmica, Turisme, Comunicació i Premsa, ha declarat que "hem entès que calia que hi fóssim. Hi ha tres aspectes que hem considerat: que aquest és un govern nou, que busquem el màxim d'impacte amb la nostra presència i que el cost ha de ser el mínim". La representació de Vilanova i la Geltrú estarà tant en l'estand de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques com en la de l'Agència Catalana de Turisme. El regidor de Promoció ha afegit que la ciutat va a aquesta fira acompanyada per la societat civil representant del comerç i de l'activitat econòmica. 

El dimecres 18 de gener, a l'estand de les estacions nàutiques espanyoles, es projectarà un vídeo sobre el Carnaval de Vilanova i la Geltrú, que es podrà veure simultàniament per Internet, a http://www.estacionesnauticas.info/. La idea és donar a conèixer la singularitat del Carnaval arreu. La presentació del nostre Carnaval comptarà amb la presència dels regidors de l'Ajuntament Glòria Garcia i Joan Giribet, que estaran acompanyats pel president de la FAC, Xavier Pol. Per a Glòria Garcia, segona tinenta d'Alcaldia i regidora de Serveis Viaris, Mobilitat, Participació i Cooperació, "és un plaer poder anar a vendre Vilanova i la Geltrú fora i poder explicar què és el nostre Carnaval". Després d'aquesta presentació es farà una roda de premsa que serà retransmesa en directe a través del canal privat de la pròpia fira. Aquest mateix dia, a partir de les sis de la tarda, els regidors vilanovins recolliran la bandera de l'Estació Nàutica. 

Així mateix, en aquest estand, i per tal de donar a conèixer tant el Carnaval com la ciutat, es promocionaran uns paquets turístics per a aquestes dates que inclouran tant l'allotjament com una oferta gastronòmica, entre d'altres. L'estand també es farà promoció de Vilanova i la Geltrú mitjançant altres col·lectius de la ciutat, com el Gremi d'Hosteleria, o l'Associació Viu Comerç, i compta amb la col·laboració de la Federació d'Associacions pel Carnaval, la FAC.
La nostra ciutat també estarà representada en l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, sota la marca Costa Barcelona. En aquest punt s'oferirà informació sobre allotjaments de Vilanova i la Geltrú, es donarà a conèixer l'oferta museística i es promocionarà el programa 'Gaudeix-ne!' . 

Enguany l'Agència Catalana de Turisme ha optat per un disseny fresc i informal emulant la línia dels contenidors i caixes que s'utilitzen en la importació i exportació de mercaderies. A més, s'han previst uns espais darrera dels taulells concebuts per evocar sensacions i experiències molt vinculades amb les diferents destinacions catalanes. Són les anomenades "caixes de sensacions" i els visitants podran entrar i experimentar-ne alguna de les més representatives de cada zona turística. En el cas de Costa Barcelona, els conceptes que presentaran la marca seran principalment el Modernisme i l'enoturisme, però també el sol i la platja. Les altres marques de la província de Barcelona seran Catalunya Central i Pirineus Barcelona. 
Estand a Fitur
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00