Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/04/2016

El regidor d'Educació rep els alumnes alemanys que fan un intercanvi amb joves de l'Institut de Baix-a-Mar

El regidor Joan Martorell ha rebut els alumnes alemanys i vilanovins  El regidor Joan Martorell ha rebut els alumnes alemanys i vilanovins

Aquest és el quart any que es realitza aquesta activitat

 Aquest migdia el regidor d'Educació i Ocupació, Joan Martorell, a rebut al Saló de Plens de l'Ajuntament de la ciutat un grup de joves estudiants del centre alemany Margarete-Seiff-Gymnasium que estan realitzant un intercanvi amb joves de l'Institut de Baix-a-Mar de la nostra ciutat.

Joan Martorell ha donat la benvinguda a la delegació i els ha animat a visitar la nostra ciutat. "És important la vostra visita per l'intercanvi d'experiències i maneres de veure el món, passar bones estones i compartir vivències. Tots som europeus, necessitem que la gent s'interrelacioni, perquè la convivència sigui millor a la que van tenir els nostres antecessors. D'aquí la importància de la vostra visita".

En l'acte també han intervingut Núria Espada, directora de l'Institut Baix-a-Mar, i Andrea Wollner, professora i representant del centre visitant, les uqals han agraït l'acollida que els ha ofert l'Ajuntament.

El centre Margarete-Seiff-Gymnasium està a la població de Giengen and er Brenz, situada a Baden-Wüttemberg, a Alemanya. Els seus alumnes estan uns dies a Vilanova i la Geltrú en el marc d'un intercanvi cultural i lingüístic amb alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Baix-a-Mar.

L'institut vilanoví ofereix l'estudi d'alemany com a segona llegua estrangera. Aquest és el quart any que realitzen aquesta activitat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00