Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/03/2008

La Generalitat es compromet a ampliar l'oferta formativa del CFO la Paperera

    La consellera de Treball, Mar Serna, signant al Llibre d'Honor de la Ciutat   La consellera de Treball, Mar Serna, signant al Llibre d'Honor de la Ciutat

La consellera de Treball, Mar Serna, ha visitat diversos equipaments de VNG

La consellera de Treball de la Generalitat, Mar Serna ha anunciat avui, en la visita que ha fet a Vilanova i la Geltrú, "la voluntat de la Generalitat de fer créixer l'oferta formativa del CFO la Paperera". Aquest punt, ha estat un dels temes tractats a la reunió que la consellera de Treball ha mantingut amb l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena i altres regidors del govern municipal, després de visitar les instal·lacions del centre ocupacional, l'Oficina de Treball de la Generalitat i signar al llibre d'Honor de la ciutat.

Mar Serna ha explicat que tant la Generalitat com l'Ajuntament tenen de temps fins al mes de setembre, amb l'inici del nou curs, per ampliar aquesta oferta formativa. La consellera de Treball, ha felicitat l'Ajuntament per la tasca d'orientació, informació i sobretot inserció laboral dels milers de persones usuàries del centre ocupacional. En aquest sentit, Mar Serna s'ha mostrat sorpresa per l'alt índex d'activitat del CFO La Paperera i sobretot per la titulació d'aeronàutica, una de les ofertes formatives del centre, amb un nivell d'inserció laboral del 100% i amb una demanda superior a les 40 places que ofereix la Paperera.

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, ha explicat el compromís adquirit per la Generalitat amb el CFO la Paperera i amb tots els programes que s'hi duen a terme. Joan Ignasi Elena ha qualificat la Paperera com "un lloc d'èxit per aconseguir un índex d'inserció laboral molt elevat del conjunt de persones que passen per aquest centre".

A banda de visitar les instal·lacions del centre de formació ocupacional de VNG, la consellera de Treball i l'alcalde de la ciutat, juntament amb la delegada territorial del govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel i altres regidors del Consistori vilanoví, han visitat l'Oficina de Treball de la Generalitat. La consellera de Treball, Mar Serna, ha anunciat també el compromís del govern català de "traslladar aquesta oficina a un nou espai que millori les condicions dels treballadors i de les persones usuàries d'aquest servei". Mar Serna ha explicat que l'oficina de la plaça de la Vila, està inclosa dins el pla de modernització d'oficines de treball que du a terme el seu departament. 

Imatges de la visita
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00