Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/11/2015

Recepció als alumnes francesos del Lycée Augustin Thierry, de Blois, a l'Ajuntament de VNG

Alumnes del Lycée Augustin Thierry i de l'Institut Manuel de Cabanyes amb el regidor d'Educació Alumnes del Lycée Augustin Thierry i de l'Institut Manuel de Cabanyes amb el regidor d'Educació

Els estudiants estan fent un intercanvi amb joves de l'Institut Manuel de Cabanyes de la nostra ciutat

Aquest matí s'ha dut a terme al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú la recepció oficial als alumnes del Lycée Augustin Thierry, de Blois (França), que aquests dies es troben visitant la nostra ciutat, fruit d'un intercanvi amb estudiants de l'Institut Manuel de Cabanyes.

Els joves d'ambdues ciutats han estat rebuts pel regidor d'Educació i Ocupació, Joan Martorell, qui els ha donat la benvinguda. En la seva intervenció, Joan Martorell ha posat de relleu la importància d'aquest tipus d'intercanvi. "Tots estem a Europa i tots hem de conèixer a l'altre. Un intercanvi ajuda a conèixer la cultura, una manera de fer diferent i, sobretot, la llengua. De la diferència aprenem molt". El regidor d'Educació els ha desitjat una bona estada a la ciutat i ha obsequiat les responsables del centre francès amb una figureta de plom d'un dels balls de la Festa Major.

 

Batxibac02

Aquest és un intercanvi d'estudiants francesos amb alumnes de l'Institut Manuel de Cabanyes que cursen el batxillerat amb doble titulació, el Batxibac, un currículum mixt que els permetrà aprovar a la vegada el batxillerat espanyol i el francès. Els alumnes vilanovins tornaran la visita a Blois el proper mes de març.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00