Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/10/2008

Es convoca la segona edició dels premis E-MPRENDRE

El termini per presentar les candidatures finalitza el 31 d'octubre El termini per presentar les candidatures finalitza el 31 d'octubre

Els premis tenen l'objectiu de distingir les millores iniciatives empresarials d'emprenedors i emprenedores del 2008

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat i de l'organisme autònom del CFO La Paperera, conjuntament amb l'Associació d'empresaris del Garraf, Alt i Baix Penedès i la Mancomunitat Intermunicipal Penedès Garraf han convocat la segona edició dels premis E-mprendre.

Els premis volen servir per reconèixer l'esforç emprenedor i innovador d'empreses i persones que busquen el seu lloc en el món empresarial, mitjançant el desenvolupament d'idees i dissenys i noves metodologies de treball, que puguin servir d'exemple com a bones pràctiques o com a creació de servei i de riquesa per a la col·lectivitat.

Els principals objectius de la convocatòria són fomentar l'esperit emprenedor i el suport a la iniciativa empresarial potencial i de recent creació, promocionar idees empresarials innovadores i viables que promoguin la creació de llocs de treball, contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Vilanova i la Geltrú i de la comarca del Garraf, així com donar suport a la creació d'empreses en l'àmbit de Serveis a les Persones i les Famílies.

Els premis E-mprendre s'emmarquen en el projecte SERCG (Suport a les Empreses de Recent Creació del Garraf) de la Diputació de Barcelona, dins el programa de suport a les accions prioritàries. Aquest projecte té especial sensibilitat en la potenciació dels Serveis de proximitat i els seus subsegments econòmics.

La convocatòria estableix dues categories. La primera és de caràcter lliure, i en ella hi pot participar qualsevol iniciativa emprenedora, exceptuant les relacionades amb el sector de Serveis a les Persones. La segona categoria està adreçada única i exclusivament a les iniciatives emprenedores centrades en el sector de Serveis a les persones i a les Famílies, (serveis d'atenció domiciliària, serveis sanitaris i psicològics, transport adaptat, servei de cangur i acompanyament i guarda per a la infància, serveis adreçats a la gent gran, teleassistència i similars.)

El termini per presentar les candidatures finalitza el 31 d'octubre.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00