Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/07/2012

Primera edició del Mercat de rebaixes 'Sunset Experience', un nou concepte de compra

Primer Mercat de rebaixes 'Sunset Experience' Primer Mercat de rebaixes 'Sunset Experience'

Viu Comerç organitza conjuntament amb La Daurada Beach Club aquesta nova experiència de compra en un entorn diferent, el mar

L'associació de comerciants Viu Comerç, conjuntament amb la Daurada Beach Club, prepara per primera vegada una activitat en ple període de rebaixes. Aquesta és una experiència única i innovadora, ja que els clients podran fer les seves compres en rebaixes en un entorn privilegiat, el mar. Per això La Daurada Beach Club es convertirà el dia 19 de juliol en una gran botiga on estaran representats 30 comerços de Viu Comerç amb un gran assortiment de marques. S'hi podrà trobar roba, bany, esports, calçats, complements, òptica, núvia, alimentació, estètica, etc.

L'acció pretén posar en valor alguns dels atractius de la ciutat per als visitants, com és la seva costa i el comerç. En el Mercat de Rebaixes es podrà gaudir de l'entorn privilegiat de la Daurada amb la seva posta de sol, ambient Chill Out, Deep House, DJ, alhora que es podrà compra en les parades que tindran les botigues i gaudir de diferents desfilades de moda o degustacions de productes d'alimentació i més activitats.

Tothom que compri en el Mercat de rebaixes, o durant els dies previs en les botigues participants, que estaran identificades amb un cartell a l'entrada, tindran l'opció de participar en el sorteig d'un lot de productes del comerç de Vilanova i la Geltrú omplint una butlleta que caldrà dipositar a la bústia ubicada a la Daurada durant l'horari del mercat. El sorteig es farà a la mitjanit del mateix 19 de juliol.

L'horari també serà especial, ja que permetrà gaudir de l'activitat des de les cinc de la tarda fins a les dues de la matinada. La Daurada Beach Club compta amb un aparcament gratuït per als seus clients. L'entrada serà lliure i gratuïta.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00