Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/08/2010

Tornen les visites guiades per VNG

Els dimarts d'agost, visites al campanar Els dimarts d'agost, visites al campanar

Del 9 al 31 d'agost es pot conèixer part de la història de la ciutat i el funcionament d'activitats característiques com la subhasta del peix i la cura de la sínia

La setmana que ve torna el programa de visites guiades a Vilanova i la Geltrú, organitzades per la Regidoria de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat. De dilluns a dijous, es proposa una ruta temàtica per a cada dia, de durada al voltant de dues hores.

Els dilluns 9 i 23 d'agost es pot realitzar La ruta dels americanos, un recorregut per descobrir els monuments, els edificis i els personatges que van ser protagonistes a Vilanova i la Geltrú en el segle XIX. La sortida serà al Museu del Ferrocarril a les 19 h.

Tots els dimarts d'agost s'ofereix la Ruta històrica des del campanar, un itinerari pel casc antic de la ciutat i pel barri de la Geltrú. Inclou pujada al campanar de l'església de Sant Antoni Abat i visita al retaule barroc de l'església de Santa Maria de la Geltrú. La sortida serà a les 17 h a l'església de Sant Antoni Abat.

D'altra banda, cada dimecres d'agost es proposa Visita a la llotja del peix. Es convida a veure les embarcacions pesqueres, la seva arribada al port, com es descarrega el peix i es prepara per a la subhasta. Aquesta activitat començarà a les 15.30 h a l'entrada del Port.

Finalment, els dijous d'aquest mes s'ofereix Aromes de la sínia, una visita en una horta vilanovina per conèixer els productes autòctons de la mà dels propis conreadors. Se sortirà de la plaça d'Adarró a les 19 h.

Totes les visites s'ofereixen en català, castellà, anglès o francès, al preu de 3 euros per persona. Per participar-hi caldrà inscripció prèvia a l'Oficina Municipal de Turisme (al parc de Ribes Roges, passeig del Carme, s/n, tel. 938154517, turisme@vilanova.cat).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00