Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/09/2013

Les obres de l'Esportiu La Piscina avancen a bon ritme i es preveu que finalitzaran en el termini previst

Neus Lloveras i Joan Giribet durant la visita a les obres que es fan a l'Esportiu La Pisicina        Neus Lloveras i Joan Giribet durant la visita a les obres que es fan a l'Esportiu La Pisicina

L'alcaldessa i el regidor d'Obres de VNG han anat a veure el desenvolupament de les obres de reforma estructural que es van iniciar a l'agost.

Continuen a bon ritme les obres de reforma estructural de la zona de platges de les piscines del 'Centre Municipal d'Esport i Salut. Esportiu La Piscina', que es van iniciar a mitjans del mes d'agost. Aquest dilluns al matí, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet han fet una visita a la instal·lació per veure com s'està desenvolupant la reforma i han confirmat que la previsió és de "compliment de terminis" per la qual cosa es preveu obrir novament la instal·lació aquàtica a partir del gener de 2014.

L'alcaldessa de la ciutat ha destacat que "les obres van a un ritme molt bo, s'estan complint terminis i no hi ha hagut imprevistos, per tant l'obra s'està realitzant dins del pressupost i el calendari previst". Aquest fet ha estat qualificat per Neus Lloveras com "de molt positiu ja que les obres que s'han fet fins ara suposaven tècnicament la part més complicada i de moment tot ha anat bé". 

visita piscina2Imatge del vas gran de la piscina de l'Esportiu

Sobre la intervenció també ha parlat el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de VNG, Joan Giribet, qui ha confirmat que "la part més complicada era aquesta primera fase d'enderroc de la zona de platges que s'ha realitzat sense imprevistos". Així mateix, el regidor Giribet ha dit que "s'ha millorat les condicions que hi havia ja que els nous pilars s'han fet més gruixuts i amb forma d'L de manera que ara també actuaran de contrafort del mateix vas de la piscina i de la canal, que estava en una situació delicada". Segons el regidor d'Obres amb la nova estructura es dóna suport al canal que queda recolzat sobre el mateix pilar.

En relació a l'afluència d'usuaris a l'Esportiu La Piscina, Neus Lloveras ha afirmat que "per la informació que tenim, l'impacte ha estat mínim i s'ha mantingut un tant per cent elevat d'activitat esportiva al centre".


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00