Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/06/2016

Quinze joves s'incorporaran en els pròxims dies al servei de vigilància de les platges de VNG i la costa del Garraf

La quinzena de joves estaran a les platges de VNG i de la costa del Garraf La quinzena de joves estaran a les platges de VNG i de la costa del Garraf

Els nois i noies s'han format a través del curs de formació de socorrisme aquàtic amb inserció laboral que ha dut a terme l'IMET

Quinze joves s'incorporaran a principis de juliol al servei de platges durant la temporada d'estiu, tant a VNG com a la costa del Garraf. Es tracta dels nois i noies que s'han format durant aquest juny en el curs de socorrisme aquàtic que ha promogut l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) en col·laboració amb l'empresa Proactiva. Aquesta formació té una inserció mínima garantida del 80% dels participants.

L'empresa Proactiva és qui té la concessió de la vigilància de les platges i s'ha encarregat de la formació dels joves a través de la fórmula de contractació garantida. De cara al proper any, és previst que es realitzi novament aquesta formació per a quinze joves més, aquest cop, a través de la fórmula d'un pla d'ocupació.

Això vol dir que, amb aquestes dues temporades, l'IMET haurà format trenta joves que, un cop acabat el període de preparació, treballaran de juny a setembre durant les properes temporades com a socorristes a les nostres platges.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00