Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/11/2013

El conseller Felip Puig convida a l'optimisme a la inauguració de la Fira de Novembre

L'alcaldessa Neus Lloveras destaca el creixement del certamen en els últims anys

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha inaugurat aquest matí la Fira de Novembre 2013 de Vilanova i la Geltrú. Com ja ve sent habitual des dels darrers tres anys, l'acte de tallada de cinta ha tingut lloc al costat del monòlit a Francesc Macià a la rambla de la Pau. Tot seguit, l'àmplia comitiva ha iniciat un passeig pel recinte firal, aturant-se especialment en les accions que s'han dut a terme al passeig del Carme. Felip Puig, l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, el regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, i el delegat del Govern, Fernando Brea, han tallat la cinta inaugural. En el recorregut inaugural les autoritats han anat saludant als expositors que omplen la rambla de la Pau, part de passeig Marítim i el parc de Baix-a-Mar.

Els parlaments s'han dut a terme l'estand institucional de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que està situat a la rambla de la Pau cantonada amb el carrer de la Boia. En aquest indret, el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gerard Figueras, ha volgut agrair a tothom la seva presència i s'ha mostrat molt satisfet per la dimensió que enguany ha assolit la Fira de Novembre vilanovina amb més expositors i més superfície expositora que mai.

Per la seva banda el conseller Felip Puig ha valorat positivament iniciatives com la de la Fira de Novembre per tal de contribuir a la millora de la situació econòmica i ha parlat de la vocació emprenedora dels catalans des de fa molt temps. El conseller també ha fet referència a la crisi econòmica. Puig ha celebrat els indicis de la fi de la recessió tot i que ha lamentat que encara queda molt per fer i se seguiran notant alguns efectes.

L'alcaldessa, Neus Lloveras, també ha fet una crida a l'optimisme, recordant que ens els últims tres anys la Fira de Novembre no ha parat de créixer i millorar.

La inauguració oficial de la Fira ha comptat amb la presència també del vice-president de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, d'alcaldes i alcaldesses de la comarca i de l'Eix Diagonal i regidors i regidores del govern local, entre d'altres. La inauguració també ha servit per a que la conselleria d'Empresa i Ocupació signés un conveni de col·laboració amb l'associació vilanovina ViU Comerç. Finalment s'ha fet un brindis al nou Espai Gastronòmic de la Fira de Novembre a la rambla de la Pau cantonada amb el carrer de la Boia i també han adquirit la bossa solidària que l'organització de la Fira ha tret a la venda amb motius benèfics.

Al llarg d'aquest cap de setmana el centre de la ciutat acollirà més de 300 expositors en àmbits tant diferents com l'automoció, l'alimentació, els serveis i el comerç, a banda d'un espai gastronòmic, una zona de jocs, escenari per actuacions i un farcit programa d'activitats.

Podeu consultar un ampli àlbum de fotografies de la inauguració a FLICKR

Consulteu la Guia Ràpida de la Fira de Novembre

Activitats a l'estand institucional de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Moltes activitats culturals a la Fira de Novembre

Afectacions al trànsit durant la Fira de novembre
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00