Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/08/2009

Èxit de participació a les activitats d'estiu de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer

Visita a l'interior de la Torre Blava-Espai Guinovart  Visita a l'interior de la Torre Blava-Espai Guinovart

S'han omplert la totalitat de les places tant en les visites nocturnes al Museu i a la Torre Blava com en els tallers infantils

La programació de les activitats d'estiu de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer ha tingut una gran acollida per part dels ciutadans, que han omplert la totalitat de les places que s'oferien en les diverses activitats.

L'activitat que ha tingut un major èxit participatiu ha estat la dels taller infantils d'estiu, que enguany tenien com a element central el 300 aniversari dels Gegants Grossos. La gran demanda tant dels casals d'estiu com dels particulars va provocar que s'ampliessin el nombre de tallers previstos. En aquest sentit, 347 nens i nenes d'entre 6 i 12 anys van poder realitzar aquesta activitat que complementava l'exposició Gegants de Museu que va acollir la Biblioteca Museu Víctor Balaguer.

Pel que fa a les activitats nocturnes, les Nits de Música i Art van aplegar un total de 75 persones entre els tres dies que es van celebrar, dos al juliol i un a l'agost. Aquesta activitat consistia en una visita nocturna comentada a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer que finalitzava amb un petit concert de jazz al jardí del museu.

La Torre Blava-Espai Guinovart ha estat un altre indret en el qual s'han dut a terme dues visites guiades nocturnes sota el nom Cava a la Blava. Una quinzena de persones, en cada visita, va poder contemplar l'interior de la torre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00