Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/05/2007

Recepció als estudiants d'intercanvi entre l'IES Dolors Mallafré i el College Bourran de Mérignac

Recepció als alumnes de l'intercanvi  Recepció als alumnes de l'intercanvi

Els escolars francesos estaran a VNG fins al 8 de maig

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, acompanyat pel primer tinent d'alcalde i regidor de Comunicació, Relacions Ciutadanes i Drets Civils, Tomàs Álvaro; i per la regidora d'Educació, Formació, Ocupació i Plans d'Equitat, Infància i Adolescència, Míriam Espinàs, ha ofert aquest migdia una recepció al Saló de Plens de l'Ajuntament als alumnes que participen en aquest intercanvi entre VNG i Mérignac. 

Joan Ignasi Elena ha destacat que tant les persones com les ciutats no poden quedar-se estancades i s'han d'enriquir amb les aportacions d'altres i això és el que fan Mérignac i VNG. Durant l'acte, l'alcalde ha obsequiat a la delegació francesa amb una reproducció de la Mulassa. A banda, Tomàs Álvaro ha explicat que l'agermanament entre les dues ciutats, amb més de vint anys d'història, fa possible que els joves de VNG coneguin l'idioma de l'altre país. I ha encoratjat a tots els instituts d'ensenyament secundari de VNG ha participar en aquests intercanvis. 

En totalsón setze alumnes del College Bourran de Mérignac que es troben de visita a VNG des d'ahir i fins al 8 de maig, acollits per alumnes de tercer d'ESO que estudien francès a l'IES Dolors Mallafré. Els estudiants vilanovins estaran a Mérignac del 29 de maig al 4 de juny. Aquest intercanvi s'inclou dins el programa d'agermanaments 2007 de l'Ajuntament de VNG.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00