Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/07/2014

Concurs 'La Festa Major en punts'

Es pot participar fins al 30 de juliol             Es pot participar fins al 30 de juliol

La biblioteca Armand Cardona organitza un concurs relacionat amb l'exposició i convida a participar totes les persones aficionades a la Festa Major de Vilanova i la Geltrú

El passat dimecres 16 de juliol s'inaugurava l'exposició 'La Festa Major en punts' a la biblioteca Armand Cardona Torrandell, i es posava en marxa un concurs en el que la mateixa biblioteca convida a participar totes aquelles persones aficionades a la Festa Major de Vilanova i la Geltrú.

Durant les properes dues setmanes es formularan cinc preguntes relacionades amb l'exposició que es pot visitar a la Biblioteca fins al 8 d'agost. Entre aquells participants que responguin correctament les cinc preguntes se sortejarà un lot de productes relacionats amb la Festa Major de Vilanova.

Les preguntes s'aniran publicant al Facebook i al Twitter de les biblioteques de VNG entre el 16 i el 25 de juliol, i es podran respondre fins al 30 de juliol.
Les respostes es poden fer arribar per missatge al Facebook, al correu de la biblioteca o en paper a la mateixa biblioteca Armand Cardona.

Aquest concurs està relacionat amb l'exposició 'La Festa Major en punts' que es pot visitar a la biblioteca Armand Cardona Torrandell fins al 8 d'agost i que organitza la pròpia biblioteca amb la col·aboració de Joan Ramon Gàlvez i Jaume Sendra. Aquesta mostra recull una selecció de punts de llibre relacionats amb els diferents elements que es representen durant la Festa Major: bestiari, castells, balls,... gairebé tots aquests aspectes hi queden reflectits.

El concurs es tancarà dimecres 30 de juliol, i l'1 d'agost, coincidint amb l'hora del conte de Festa Major que es farà a la plaça de les Neus, es lliurarà el premi al guanyador.

Trobareu les bases del Concurs i tota la informació rellevant (punts de llibre al Pinterest, etc.) al següent enllaç: Concurs 'La Festa Major en punts'
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00