Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/05/2011

Nens i nenes de VNG es troben amb el govern municipal al Saló de Plens

El Saló de Plens ha viscut una sessió especial El Saló de Plens ha viscut una sessió especial

Són alumnes d'onze escoles que han participat al programa 'Coneix el nostre Ajuntament'

Infants d'onze escoles de Vilanova i la Geltrú s'han trobat aquest matí amb l'alcalde de la ciutat i diversos regidors i regidores de l'equip de govern, al Saló de Plens de l'Ajuntament. Ha estat la cloenda del programa "Coneix el nostre Ajuntament", que han realitzat entre el febrer i l'abril un total de 653 alumnes de quart, cinquè i sisè de primària.

En la trobada d'avui amb l'equip de govern hi han assistit una cinquantena de representants dels alumnes. Han formulat una sèrie de preguntes preparades prèviament, a partir de temes treballats a l'aula. Entre d'altres, han volgut saber com s'administren els diners per a tots els serveis de la ciutat, quines actuacions es fan per conservar l'entorn natural, quines mesures s'apliquen per sortir de la crisi, o com es posen d'acord els regidors i regidores per prendre decisions.

També han dirigit a l'alcalde qüestions més personals, com ara què és el millor i el pitjor d'aquest càrrec, si té temps per a la família o com van ser els primers dies com a batlle de la ciutat. Els regidors i regidores que han respost les preguntes dels infants han estat l'alcalde, Joan Ignasi Elena, la primera tinent d'alcalde i regidora de Participació i Medi Ambient, Iolanda Sánchez, el regidor de Serveis Viaris, Juan Luís Ruiz, la regidora d'Educació i Treball, Míriam Espinàs, i el regidor d'Urbanisme i Planejament, Joan Martorell.

El programa "Coneix el nostre Ajuntament" és organitzat per la Regidoria de Participació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i es desenvolupa en el marc del Programa d'Animació Educativa (PAE). Enguany hi han participat les escoles Aragai, Arjau, Cossetània, Divina Providència, Ginesta, Itaca, Llebetx, Pompeu Fabra, Sant Bonaventura, Sant Jordi i Santa Teresa de Jesús.

Durant l'activitat, que s'ha realitzat entre el 2 de febrer i el 15 d'abril, els alumnes han pogut visitar la Casa de la Vila, conèixer-ne les sales nobles i el funcionament de les sessions. La trobada amb els representants del govern municipal se celebra cada any des de 2008.

Fotos de la trobada.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00