Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/11/2010

El govern municipal, satisfet del primer cap de setmana del 'novembre de festivals' a VNG

Tomàs Álvaro, amb la tècnic municipal Carme Dastis i dos organitzadors de Blanc   Tomàs Álvaro, amb la tècnic municipal Carme Dastis i dos organitzadors de Blanc

El regidor Tomàs Álvaro valora positivament la celebració de la Fira de Novembre i del festival Blanc. Diumenge que ve se celebrarà el Festival del Xató i la cuina d'hivern

El segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, ha expressat aquest migdia la satisfacció del govern municipal pel desenvolupament dels dos primers certàmens multitudinaris previstos aquest mes a Vilanova i la Geltrú. Aquest cap de setmana s'han celebrat amb èxit la Fira de Novembre i el Festival de Disseny Gràfic de Catalunya, Blanc. El proper esdeveniment previst serà aquest diumenge que ve, amb el Festival del xató i la cuina d'hivern, que també preveu atreure un elevat nombre de visitants a la capital del Garraf.

"Estem molt contents d'aquest 'novembre de festivals'", ha afirmat Tomàs Álvaro. El regidor ha manifestat la conveniència de celebrar aquests tres esdeveniments en aquestes dates, de manera que es referma la idea del "mes de festivals". "Estem deixant la petjada perquè en propers governs es continuï potenciant aquest concepte", ha dit el segon tinent d'alcalde.

Tomàs Álvaro ha destacat l'important repercussió que tenen els esdeveniments que s'organitzen aquest novembre a la ciutat. D'una banda, la Fira de Novembre, "que és una de les fires multisectorials més importants de Catalunya". Una prova d'això és, per al regidor, el fet que, malgrat la crisi, s'ha arribat al 100% d'ocupació d'estands, superant la xifra de l'any passat.

De l'altra, el festival Blanc, que compta amb el compromís de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú "perquè sigui un dels festivals bandera de la ciutat". Enguany aquesta cita del disseny gràfic pràcticament ha duplicat el nombre d'assistents respecte de l'any passat i ha tingut ressò mediàtic en nombrosos mitjans de comunicació, sobretot especialitzats.

En darrer lloc, el Festival del xató i la cuina d'hivern, que tindrà lloc diumenge a la plaça de la Mediterrània, pretén promoure el valor de la gastronomia vilanovina, basada en receptes tradicionals i també d'innovadores, a partir del producte autòcton de temporada i de qualitat. Aquest certamen ofereix tallers i activitats per a tothom, així com el clàssic Concurs Nacional del Xató. 

Notícies relacionades:

La Fira de Novembre atreu un any més la presència massiva de visitants al centre de VNG 

Nou èxit del festival Blanc, que converteix VNG en referent del disseny gràfic
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00