Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/03/2013

La Primavera Activa proposa 25 activitats per fomentar l'envelliment saludable

La Mesa de la Gent Gran, una de les activitats de la Primavera Activa La Mesa de la Gent Gran, una de les activitats de la Primavera Activa

Les novetats més destacades inclouen caminades familiars i visites guiades a l'Ajuntament i al refugi de Sant Antoni

La Primavera Activa proposa per als propers mesos un total de 25 activitats adreçades a les persones grans. A destacar novetats com ara el cicle de caminades temàtiques familiars, les visites guiades a la part noble de l'Ajuntament i al refugi de Sant Antoni, la visita al Museu Memorial de l'Exili de la Jonquera i la incorporació del cicle de Balls de Saló.

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, ha destacat que aquests tipus de propostes "reiteren la voluntat de mantenir la qualitat dels serveis a les persones" per part de l'Ajuntament. La programació de les activitats i tallers que conformen la Primavera Activa 2013 responen a una doble voluntat. Per una banda, continuar oferint accions que fomenten l'envelliment actiu i saludable i, per altra banda, sumar les sinèrgies dels diversos serveis municipals, entitats i promotors locals implicats. Neus Lloveras ha fet especial esment del treball transversal entre diferents regidories de l'Ajuntament per dur a terme aquesta programació i també als esforços d'optimització i d'aprofitament de recursos.

Dins de la Primavera Activa s'han programat un seguit d'activitats culturals, formatives, lúdiques, esportives – saludables i relacionals, adreçades a la gent gran.

La Primavera Activa compta també amb les xerrades sobre "La pèrdua i els processos de dol", "Primers auxilis", "Prevenció de caigudes i accidents a la llar" i "Economia domèstica, gestió del nostre pressupost: És possible reduir despeses", el concert de Trobada de Corals "A una sola veu" i la convocatòria de la Mesa de la Gent Gran.

Cal remarcar que totes les activitats disposen de transport adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda, a càrrec de Creu Roja Vilanova.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00