Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/03/2012

Joana Ortega es reuneix amb el Govern de VNG

La vicepresidenta, Joana Ortega, signant el llibre d'honor La vicepresidenta, Joana Ortega, signant el llibre d'honor

La vicepresidenta del Govern de la Generalitat ha estat a l'Ajuntament per reunir-se amb l'alcaldessa i els regidors i regidores

La gastronomia i les tradicions culturals de la ciutat han estat els valors que la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega, ha volgut destacar de Vilanova i la Geltrú. Ortega ha estat a l'Ajuntament de la ciutat per reunir-se amb el govern local.

Abans, la vicepresidenta ha signat en el llibre d'honor i ha rebut com a obsequi de la seva visita un llibre sobre el pintor Joaquim Mir.

En la seva arribada a l'Ajuntament Joan Ortega ha saludat també a les representants del col·lectiu femení de la policia local, que li han lliurat el calendari solidari que han realitzat per recollir diners per la lluita contra el càncer.

La Vicepresidenta ha estat acompanyada en la seva visita per Salvador Jorba, delegat del Govern a Barcelona, Esperança Albà, directora dels Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals i Joan Cañada, director general d'Administració Local.

Després de la reunió amb el govern local, Ortega s'ha desplaçat al Consell Comarcal del Garraf on ha mantingut una altra reunió, aquest cop amb els alcaldes i alcaldesses de la comarca i el president del Consell.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00