Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/01/2013

Acord entre SELSA i el comitè d'empresa per mantenir una quinzena de llocs de treball

L'alcaldessa s'ha trobat amb les treballadores un cop se les ha informat de l'acord    L'alcaldessa s'ha trobat amb les treballadores un cop se les ha informat de l'acord

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras ha destacat l'esforç de l'empresa, treballadores i Ajuntament per assolir l'acord i s'ha trobat amb les treballadores un cop han estat informades del pacte

Satisfacció entre la seixantena de treballadores de l'empresa concessionària de la neteja dels edificis municipals SELSA davant l'acord a tres bandes, Ajuntament, empresa i treballadores, per mantenir els quinze llocs de treball que estaven en risc d'acomiadament. 

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras s'ha mostrat molt satisfeta per l'acord assolit i ha destacat que "totes les parts han fet un esforç important per arribar a aquest acord". Neus Lloveras ha destacat que "s'ha de valorar molt l'actitud i l'esforç que han fet les treballadores, l'empresa i el mateix Ajuntament". En aquest sentit, des del moment que l'empresa va anunciar la intenció d'acomiadar 21 persones per les noves condicions econòmiques de la concessió, l'alcaldessa de VNG va seguir les negociacions de ben a prop per garantir que, tal i com s'havia exigit a l'empresa en la renovació de la concessió, l'afectació de la rebaixa econòmica tingués el mínim impacte en els llocs de treball. 

També la presidenta del comitè d'empresa, Cristina Baena, ha qualificat aquest preacord assolit ahir al vespre entre el comitè i l'empresa de "positiu perquè s'ha aconseguit mantenir els quinze llocs de treball" a canvi l'acord assolit suposa que la plantilla enguany cobrarà un 25% del plus en concepte d'assistència. Aquest plus anirà incrementant-se anualment fins arribar al 100% l'any 2016 "quan quedarà consolidat en el sou de la plantilla definitivament", ha explicat la presidenta del comitè. Aquest preacord serà ratificat per les treballadores dilluns vinent en assemblea. 

Un cop els representants sindicals han explicat el preacord a les treballadores de SELSA aquest matí en una assemblea al vestíbul de l'Ajuntament de VNG, Neus Lloveras s'ha trobat amb la plantilla i ha compartit l'alegria de les treballadores pel manteniment dels màxims llocs de treball possibles.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00