Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/03/2010

Comença la segona i tercera fase de construcció de voreres a La Collada - Els Sis Camins

  Vorera del carrer del Riu Segura Vorera del carrer del Riu Segura

Un cop acabin aquests treballs, l'equip de manteniment de la ciutat construirà les voreres dels solars de titularitat municipal

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha iniciat aquesta setmana la construcció de noves voreres al barri de La Collada- El Sis Camins. Els treballs corresponen a la segona i tercera fase d'un procés, iniciat el mes de novembre passat, per a la construcció de 585 metres quadrats de voreres, acomplint així amb un dels objectius del Pla de Mandat Municipal, pel qual tot el barri tindrà voreres en tots els seus carrers. 

L'any 2008, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va requerir als veïns d'aquest barri la construcció dels 2.468 metres quadrats de voreres que quedaven per fer des que es va urbanitzar el sector. Tot i que la majoria dels veïns va fer-se càrrec de la construcció progressiva de les voreres, van quedar pendents 585 metres quadrats que van ser assumits per l'ajuntament, de manera que els costos derivats per cada vivenda els paga, de manera subsidiària, cadascun dels propietaris.

La segona i tercera fase de construcció de les voreres s'ha encarregat a les empreses d'obra civil Brinerson Invest SL que construirà una vorera de 188.5 metres quadrats a l'avinguda de Rocacrespa, i a l'empresa Pintasit SL que construirà 248'75 metres quadrats de voreres als carrers Riu Tajo, Riu Ebre, Puig i Cadafalch, Rocacrespa, Riu Foix, Riu Segura, Sant Miquel, Fraig, Riu Guadalquivir, John Lennon, i Av. de La Collada.

Durant el decurs de les obres, l'Equip de Manteniment de la Ciutat iniciarà els treballs de construcció de les voreres corresponents als solars de titularitat municipal, i realitzaran una campanya d'arranjament de voreres, que no són de nova construcció, i que actualment estan trencades o tenen algun tipus de desperfecte a conseqüència de les arrels dels arbres.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00