Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/04/2011

La Generalitat distingeix amb la Creu de Sant Jordi l'empresari nascut a VNG, Alessandro Benuzzi

 La Generalitat reconeix a Alessandro Benuzzi que hagi intesificat les relacions entre Catalunya i Itàlia   La Generalitat reconeix a Alessandro Benuzzi que hagi intesificat les relacions entre Catalunya i Itàlia

El Govern català lliurarà els guardons el 27 d'abril en un acte al Palau de la Generalitat

El 27 d'abril la Generalitat de Catalunya farà l'acte de lliurament de guardons Creu de Sant Jordi a 29 personalitats i 15 entitats. Entre aquestes, destaca el lliurament d'aquest guardó a Alessandro Benuzzi, empresari nascut a Vilanova i la Geltrú l'any 1930 a qui el govern català reconeix la seva contribució, durant més de mig segle, per intensificar les relacions empresarials i culturals entre Catalunya i Itàlia. L'empresari vilanoví ha estat vicepresident executiu d'Italtel, vicepresident de Grijalbo Mondadori i membre del Consell Social de la Universitat Pompeu Fabra i del Consell de la Fira Internacional de Milà.

Els guardons Creu de Sant Jordi són lliurats per la Generalitat en reconeixement als serveis prestats per les persones reconegudes a Catalunya en defensa de la seva identitat o bé perquè s'han destacat en el pla cívic i cultural. L'acte se celebrarà al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat a les 18 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00