Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/07/2008

El Consell Rector del Govern territorial de Salut del Garraf aprova l'acord per a la creació d'un ens únic de gestió

L'organisme gestionarà els serveis d'atenció especialitzada i sociosanitària del Garraf

El Consell Rector del Govern Territorial de Salut del Garraf, celebrat aquest matí a Sitges, ha aprovat l'acord entre el Departament de Salut, la Fundació Hospital Comarcal Sant Antoni Abat i la Fundació Hospital Residència Sant Camil per la creació d'un ens gestor únic, que gestionaria els serveis d'atenció especialitzada i sociosanitària del Garraf.

Aquest acord permet iniciar la fase de constitució d'una nova entitat que adoptarà la figura jurídica de consorci públic i subrogarà l'activitat econòmica i empresarial associada a la prestació de serveis sanitaris i sociosanitaris que venen desenvolupant les actuals Fundacions, així com els compromisos en matèria laboral absorbint les plantilles d'ambdues institucions, i respectant els dret econòmics i laborals adquirits.

El Consorci públic està format per els ajuntaments del Garraf (80%) i ambdues fundacions (20%), i està previst que entri amb funcionament el gener del 2009. Això significarà una millora i major eficiència dels serveis hospitalaris i sociosanitaris al conjunt de la comarca.

D'altra banda, en aquesta reunió del Consell Rector també s'ha tractat la creació i posada en funcionament del Consell de Salut, òrgan que integra diferents representants de la societat civil del Garraf, com son les associacions de gent gran, o veïnals, entre d'altres, amb la finalitat de comptar amb les seves aportacions pel disseny de politiques de Salut al territori.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00