Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/10/2014

El resultat d'un bon treball, a La Sala

Els autors dels projectes els han explicat en l'acte d'inauguració   Els autors dels projectes els han explicat en l'acte d'inauguració

El Centre d'Art Contemporani acull la mostra del procés creatiu dels treballs finals dels alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny

Fins al 16 de novembre es pot visitar a la Sala Oberta del Centre d'Art Contemporani LA SALA l'exposició "No neixen, es formen". Es tracta d'una selecció de projectes dels tres cicles formatius de grau superior que s'imparteixen a l'Escola Municipal d'Art i Disseny, concretament, els tres projectes finals de disseny gràfic publicitari, disseny d'interiors, i disseny de videojocs i entorns virtuals.

En l'acte d'inauguració, a la que han assistit els joves estudiants de l'EMAID, la regidora de Cultura Marijó Riba ha recordat que "el Centre d'Art Contemporani està obert a l'Escola, perquè els vostres projectes formen part del món de l'art". Riba ha volgut felicitar l'EMAID i també l'ADEG, l'Associació d'Empresaris, "per fer un tàndem i proporcionar una eina per donar continuïtat a la formació d'aquests joves". 

EMAID a La Sala ADEG

En aquest sentit, el vicepresident de l'ADEG Francesc Güell ha estat present a l'acte d'inauguració per evidenciar l'interès de l'EMAID i de l'ADEG d'apropar el món laboral als estudiants dels graus professionals, vinculant el món acadèmica amb el laboral. Güell ha encoratjat els joves a "aprofitar que teniu una Escola amb un gran nivell, i a recordar que allò que ara us agrada estudiar, us ha de permetre viure i ser independents més endavant".

El director de l'EMAID, Lluís Miquel Quintana, ha recordat als alumnes en aquest inici de curs que "formar-se és un esforç, però la capacitat i la voluntat de treball donaran fruits". El resultat final d'alguns d'aquests treballs es pot veure ara a La Sala, on es mostra tot el procés creatiu i de treball de la guia turística alternativa "Tuyo", de Sara Sanmartin (Gràfica Publicitària); del disseny de la cafeteria "Aroma de cafè" d'Anna Oliva (Disseny d'Interiors); i del videojoc "Claim the sky" de Ruben da Silva, Adrià Martorell i Marc Molina (Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00