Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/04/2010

Torna l'activitat Face2Face, per apropar empreses i estudiants

Face2Face, edició de fa dos anys Face2Face, edició de fa dos anys

Els joves assajaran com afrontar una entrevista d'accés al món laboral, alhora que coneixeran les demandes empresarials quant a perfils professionals

Els dies 5 i 6 de maig se celebrarà la quarta edició del programa Face2Face, un espai per facilitar la trobada entre les empreses del territori i els futurs professionals. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Desenvolupament Local, i l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria (ESPEVG) promouen una vegada més aquesta activitat, que l'any passat va comptar 80 entrevistes. 

La idea del Face2Face és apropar l'empresariat als llicenciats i nous titulats. En les primeres edicions la iniciativa tenia la clara finalitat de trobar possibles sortides professionals als estudiants. Actualment, amb el context de crisi econòmica, l'activitat s'ha reorientat com un punt de coneixença, en què les empreses informen dels perfils que necessiten per ara i per al futur, mentre que per als estudiants és un assaig de cara a futures entrevistes de treball, alhora que coneixen les demandes de les empreses. 

Un dels objectius d'aquesta posada en contacte és que els futurs professionals puguin desenvolupar la seva tasca a la comarca, retenint per tant el talent format a la ciutat. El quart Face2Face tindrà lloc al vestíbul de l'ESPEVG i es preveu que hi participin una quinzena d'empreses, com Prysmian, Protesa, Tecnocom, Saint Gobain, Kuka o Redman, i associacions com l'Adeg, la Cambra de Comerç o el Gremi de Constructors del Garraf.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00