Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/04/2012

La Taula de Comerç i Turisme de Vilanova i la Geltrú valora positivament la temporada de Setmana Santa

  Taula de Comerç i Turisme de Vilanova i la Geltrú Taula de Comerç i Turisme de Vilanova i la Geltrú

Es va felicitar a ViU Comerç pel premi a la millor iniciativa comercial de Catalunya atorgat per la Generalitat. La Taula signarà al SITC un acord per a potenciar la marca Estació Nàutica

A la darrera reunió de la Taula de Comerç i Turisme de Vilanova i la Geltrú es va valorar de manera positiva la temporada de Setmana Santa. Tot i que la climatologia no va acompanyar i va perjudicar, per exemple, algunes activitats programades per l'Estació Nàutica, l'ocupació d'hotels i apartaments de la ciutat va ser molt similar a la de l'any passat, mentre que es va registrar un lleuger augment als càmpings.

També es va parlar de la presència de Vilanova i la Geltrú al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) que es celebrarà a Barcelona del 20 al 22 d'abril. Precisament el SICT servirà per a que els membres de la Taula de Comerç i Turisme signin públicament un protocol d'acord de col·laboració entre l'Ajuntament de la ciutat i les associacions membres de la Taula per tal de fomentar i desenvolupar mesures per l'execució i funcionament de la marca Estació Nàutica, amb la voluntat de millorar la gestió, promoció i comercialització del turisme a Vilanova i la Geltrú. Aquest acord tindrà una durada fins a cap d'any. Les entitats que formen la Taula de Comerç i Turisme, a més de les regidories de Promoció Econòmica, Cultura i Via Pública de l'Ajuntament, son la Cambra de Comerç, ADEG, ViU Comerç, Vilanova Centre, Estació Nàutica, Gremi d'Hostaleria, Hípica Auriga, Associació d'Empresaris de la Platja de Vilanova i la Geltrú, Menja't Vilanova, Club Nàutic, Vilanova Grand Marina, Museu del Ferrocarril, Gremi de Flequers, Confraria de Pescadors, Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú i partits polítics amb representació al Ple municipal.

Els membres de la Taula també van voler felicitar a ViU Comerç per haver rebut recentment el premi de la Generalitat de Catalunya que la destaca com a millor iniciativa comercial col·lectiva de Catalunya. Finalment, a la reunió també es van tractar temes com la campanya d'estiu i el poder encetar, en breu, un seguit d'accions de promoció de ciutat a les ciutats de l'Eix Diagonal. La trobada de la Taula de Comerç i Turisme aquest divendres va tenir lloc als locals de l'ADEG.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00