Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/10/2007

Dilluns entra en funcionament l'espai Minuts Menuts

Espais de guarda per donar temps personal a les famílies     Espais de guarda per donar temps personal a les famílies

La iniciativa pilot, impulsada per la Conselleria d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, pretén ser una eina de conciliació familiar i personal

Dilluns vinent, 29 d'octubre, entra en funcionament l'espai "Minuts Menuts" a les instal·lacions de la ludoteca Municipal 'El Pirata', ubicada al Mercat Municipal de Mar. Vilanova i la Geltrú és una de les onze ciutats catalanes que posa en funcionament aquesta experiència pilot, impulsada des de la Conselleria d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu de ser un espai de conciliació familiar i personal. El servei "Minuts Menuts", adreçat a infants de 0 a 3 anys, es podrà utilitzar un màxim de dos dies a la setmana i el temps no pot superar les tres hores. L'horari d'acollida serà de les 16.30 a les 19.30 hores, de dilluns a divendres. 

D'aquesta manera els pares i/o mares podran aprofitar per fer encàrrec o gestions personals, mentre els seus fills estan en un lloc adient acompanyats de professionals de l'educació. Per qüestions d'espai, i donat que aquesta és una experiència pilot, el màxim de nens i nenes que poden utilitzar el servei, en un mateix moment, serà de deu. Dos professionals especialitzats en la petita infància estaran al càrrec dels infants i tal i com ja succeeix a la resta de les Ludoteques de VNG, la organització de les activitats anirà a càrrec de l'empresa El Mussol. El preu per hora del servei serà d'un euro. Aquesta experiència està subvencionada en un 75% per la Generalitat de Catalunya i en un 25% per l'Ajuntament de VNG. El seu cost total és de 42.892 euros El servei "Minuts Menuts" estarà obert fins al mes de desembre, moment en que s'avaluarà el seu funcionament i continuïtat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00