Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/06/2011

Commemoració del Dia de l'Alliberament Gai, Lèsbic, Bisexual i Transsexual

La plaça de la Vila ha acollit la lectura del manifest per commemorar aquesta diada         La plaça de la Vila ha acollit la lectura del manifest per commemorar aquesta diada

Durant tot el dia hi ha penjada al balcó de l'Ajuntament de VNG la bandera del col·lectiu

La plaça de la Vila ha acollit aquest migdia la lectura del manifest per a la commemoració del Dia de l'Alliberament Gai, Lèsbic, Bisexual i Transsexual (LGBT). La presentació de l'acte ha anat a càrrec d'Arianda Llorens, regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat, mentre que Jordi Torrents, professor de música i president del Comitè d'Empresa de l'Ajuntament de VNG ha estat qui ha llegit el manifest. A l'acte també hi ha assistit l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i regidors i regidores de la Corporació Municipal.

El 28 de juny és la data de commemoració del dia de l'orgull o dia de l'alliberament LGBT, per aquest motiu durant tota la jornada al balcó de l'Ajuntament hi és penjada la bandera amb l'arc de Sant Martí, símbol d'aquest col·lectiu.

A banda de la lectura del manifest, aquesta tarda a les 19h, la Sala Noble de la Casa Olivella acollirà la conferència 'Futur dels drets i deures del col·lectiu homosexual' a càrrec de Ricard de la Rosa, advocat de la Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00