Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/07/2010

Conveni entre l'Ajuntament, ICVSAM i el CF Vilanova per la gestió publicitària de l'estadi municipal de futbol

Mila Arcarons, Salvador Becerra i Teo Traveria signen el conveni   Mila Arcarons, Salvador Becerra i Teo Traveria signen el conveni

Les tres institucions seran copartíceps de la gestió comercial de la instal·lació esportiva

L'Ajuntament de VNG, l'empresa municipal ICVSAM i el Club de Futbol Vilanova han signat un conveni amb l'objectiu que les tres entitats siguin copartíceps de la gestió i explotació de la publicitat de l'Estadi Municipal de futbol Alumnes Obrers. 

El regidor d'Esports de l'Ajuntament, Salvador Becerra, ha dit que el conveni és 'fruit de la reivindicació del Club de Futbol Vilanova de poder participar en la publicitat' com fan altres clubs que gestionen instal·lacions esportives. Becerra també ha explicat que 'aquest és un model nou, que voldríem per a totes les instal·lacions, que consisteix a deixar la gestió de la publicitat en mans d'ICVSAM, que son els professionals del tema'.

La vicepresidenta del Consell d'Administració d'ICVSAM, Mila Arcarons, ha volgut destacar el paper de l'esport en el model de televisió que gestiona l'empresa municipal, la TDT Garraf. Arcarons ha parlat d'un model de televisió 'catalana, pública, de qualitat i de proximitat que entén l'esport com un eix que genera cohesió social'.

El president del CF Vilanova, Teo Traveria, per la seva banda, ha recordat que l'acord no ha estat fàcil 'perquè el nostre objectiu era la màxima explotació comercial, però a mesura que hem anat avançant hem anat canviant d'opinió i creiem en el projecte'. Traveria també ha volgut fer menció d'un fet que considera històric: 'és la primera vegada que hi ha reconeixement dels drets d'imatge del Club.'

Prèviament a aquest conveni, ICVSAM ja era l'encarregada de la gestió comercial de l'estadi vilanoví i pagava un cànon directament a l'Ajuntament de VNG. A partir d'aquest acord la gestió de la publicitat estàtica i mòbil de tot el recinte es farà mitjançant la coparticipació de les tres parts signants.


Descarregar la FOTO
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00