Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2009

Aquesta tarda s'inaugura una exposició sobre el pintor Armand Cardona Torrandell

   Armand Cardona Torrandell Armand Cardona Torrandell

La mostra, que es podrà visitar fins el 6 de juny, fa un repàs a la trajectòria de l'artista a través de diferents textos, programes i fotografies

Aquesta tarda, 19 hores, s'inaugura a la Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell, l'exposició Recull de textos a Armand Cardona Torrandell (1957-2005), que comptarà amb una presentació a càrrec de Joan Inglada i de Xavier Capdet, responsable de la selecció de textos, programes i fotografies que formen part d'aquesta mostra. La inauguració comptarà també amb la presència de la Regidora de Cultura, Isabel Pla, així com de diferents membres de la família del pintor i d'un representant de Prysmian Cables & Systems

Aquesta exposició ofereix un recull de textos, extrets de retalls de premsa, catàlegs i escrits que amics, periodistes i crítics d'art van dedicar a l'obra i persona d'Armand Cardona Torrandell, acompanyat de programes i fotografies de les seves exposicions. Tot aquest material es troba al Fons Documental de la Biblioteca.

Fruit d'aquesta exposició la biblioteca municipal editarà un díptic que inclourà una breu selecció d'alguns dels textos que hi apareixen, així com un llistat en el que s'hi podran trobar tots aquells autors que van escriure sobre l'obra d'Armand Cardona Torrandell.

Conjuntament amb l'edició del Punt de llibre de Sant Jordi, aquesta exposició s'emmarca en els actes de commemoració del quarantè aniversari de l'Exposició Antològica Armand Cardona Torrandell, la primera que el pintor va realitzar a Vilanova i la Geltrú, al Foment Vilanoví, entre el 14 i el 28 de novembre de 1959.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00