Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/07/2008

Comença a funcionar el nou servei d'autobús entre el centre de VNG i els barris del Prat i Santa Maria

   Comença a funcioanr la nova línia que enllaça el centre de VNG i els barris del Prat i de Santa Maria Comença a funcioanr la nova línia que enllaça el centre de VNG i els barris del Prat i de Santa Maria

El servei funcionarà de dilluns a divendres, de 8 del matí a 8 del vespre

Aquest dimarts 1 de juliol ha entrat en funcionament el nou servei d'autobús que connectarà el centre de Vilanova i la Geltrú amb els barris del Prat i de Santa Maria.

L'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, acompanyat d'altres membres del consistori, va realitzar ahir a la tarda un dels primers recorreguts d'aquesta nova línia d'autobús interurbà que comptarà amb 20 expedicions diàries i es preveu que sigui utilitzat per 24.800 persones l'any.

Sobre la posada en marxa de la línia l'alcalde va dir que 'aquest servei feia possible que tots els ciutadans de Vilanova i la Geltrú tinguessin al seu abast el transport urbà, encara que visquessin en nuclis allunyats com El Prat i Santa Maria'.

Joan Ignasi Elena també va dir sentir-se satisfet per haver aconseguir aquesta línia que connecta Vilanova i Cubelles, i va mostrat el seu agraïment als veïns de El Prat de Vilanova i de Santa Maria pel seu esforç i la seva insistència, gràcies a la qual han aconseguit que la Generalitat de Catalunya endegues aquest servei. 

L'alcalde conversant amb els veïns

La posada en marxa de la línia dóna resposta a la reiterada demanda que l'Ajuntament de VNG ha fet davant la Generalitat per tal de donar servei als veïns d'ambdós barris del municipi, que fins ara no tenien transport públic al seu abast. En aquest sentit, l'Associació de Veïns del Prat de Vilanova havia expressat a l'Ajuntament de VNG ,de forma continuada, la necessitat de comptar amb algun tipus de transport públic, que donés servei a aquestes zones de la ciutat.

El nou servei d'autobús suposarà una inversió anual de 117.968 euros, que anirà a càrrec de la Generalitat, i l'empresa encarregada de gestionar-lo serà Cintoi Bus S.L.

La línia discorrerà entre els municipis de Vilanova i la Geltrú i Cubelles, amb 4 parades al llarg del recorregut. En total oferirà 20 expedicions diàries, 10 d'anada i 10 de tornada, entre les 8.00 hores i les 20.00 hores, els dies feiners.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00