Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/04/2012

El Museu Romàntic Can Papiol i el Museu Víctor Balaguer presenten les activitats del mes d'abril

   Museu Romàntic Can Papiol Museu Romàntic Can Papiol

Conferències, presentacions de llibres i una jornada tècnica són les propostes més destacades

El Museu Romàntic Can Papiol acollirà el divendres 13 d'abril, a les 19 hores, la presentació del llibre "Tradició constitucional i història nacional (1808-1823). Llegat i projecció política d'una nissaga catalana, els Papiol" de Jordi Roca Vernet, autor del llibre i investigador de la Universitat de Warwick (Regne Unit). La presentació anirà a càrrec de l'escriptor Màrius Serra i comptarà amb la presència de l'autor. L'acte es farà al saló de ball de Can Papiol i està obert a tothom.

D'altra banda, la historiadora de l'art Cristina Alcalde conduirà la conferència visita "Descobrint una nova Itàlia: el viatge artístic dels pintors catalans al segle XIX", que es farà al Museu Víctor Balaguer el diumenge 15 d'abril a les 12h. La conferència forma part de Mirades a la Col·lecció, un cicle de visites i conferències centrades en les diferents col·leccions d'art del museu a càrrec d'especialistes. Les places són limitades i cal reserva prèvia al telèfon 93 815 42 02.
Per últim, el dimarts 17 d'abril es farà al Museu Víctor Balaguer una jornada tècnica d'edició a la Viquipèdia oberta als professionals del sector museístic i educatiu. La realització del taller sorgeix arran de l'èxit, el passat mes de febrer, de les Converses d'Estació, organitzades conjuntament pel Museu Víctor Balaguer i el Museu del Ferrocarril, centrades en la Viquipèdia.

En aquesta segona sessió els assistents rebran formació pràctica per editar continguts a l'enciclopèdia lliure. Les inscripcions són gratuïtes i s'han de fer a: http://www.tallerconverses2012.eventbrite.com
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00