Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/07/2008

Activitats nocturnes al Museu Víctor Balaguer i a la Torre Blava

  Activitats nocturnes a l'estiu Activitats nocturnes a l'estiu

Es podrà visitar la nova sala Prado del Museu o conèixer les llegendes marineres des de la Torre Blava

La setmana vinent, continuen les activitats d'estiu al Museu Víctor Balaguer, amb la proposta Un petit museu del Prado a Vilanova. Es tracta d'una visita nocturna comentada a la nova Sala Prado, que finalitza amb un concert de música barroca al jardí i una copa de cava.

La Sala Prado exhibeix, des de fa unes setmanes, les obres més rellevants del dipòsit històric del Museo del Prado. Són pintures barroques, del segle XVII, principalment del segle d'or espanyol, amb algun exemple europeu de l'escola flamenca. Destaquen els noms de pintors universals com El Greco, Goya, Murillo, Ribera, Rubens, Brueghel o Van Dyck.

La visita es farà el dimecres 23 de juliol a les 22.30 hores, el preu és de 6 euros i cal fer reserva prèvia al telèfon 93 815 42 02.

Una altra de les propostes per la setmana vinent són les Històries de la mar salada, una de les activitats de les que es podrà gaudir aquest estiu a la Torre Blava. La visita fa èmfasi en les llegendes marineres que plasma Josep Guinovart en aquesta instal·lació, i altres mites i llegendes del mar que narrarà el personatge d'un mariner. En acabar la visita els participants podran degustar un rom cremat.

Aquesta activitat es farà el dissabte 26 de juliol a les 20 h. Té un preu de 6 euros i per assistir-hi cal fer reserva prèvia al telèfon 93 815 42 02.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00