Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/07/2012

Homenatge a Francesc Cosp, col·laborador dels tallers de Salut

Francesc Cosp va rebre a casa seva l'Alcaldessa i els tècnics de Salut amb els que ha col·laborat tots aquests anys Francesc Cosp va rebre a casa seva l'Alcaldessa i els tècnics de Salut amb els que ha col·laborat tots aquests anys

L'Ajuntament de VNG ret homenatge a Francesc Cosp, propietari de la Sínia del Caçador, per la seva col·laboració en l'organització dels tallers d'Educació per a la Salut a les escoles al llarg de més de 15 anys

L'alcaldessa Neus Lloveras i el regidor d'Hisenda, Recursos Humans i Organització Interna Miquel Àngel Gargallo, van visitar dimarts la Sínia del Caçador de Vilanova per homenatjar el seu propietari. Francesc Cosp té 88 anys, i al llarg de gairebé dues dècades ha col·laborat amb els tallers que la regidoria de Salut ofereix a les escoles de la ciutat, dins del Programa d'Educació Alimentària i Nutricional.

Així, més de 5.000 alumnes vilanovins han passat per aquesta sínia per conèixer i tastar les verdures i hortalisses pròpies de la nostra zona, i per conscienciar-se de la necessitat de consumir-ne habitualment.

Després de tants anys de col·laboració, els tècnics de la regidoria de salut de l'Ajuntament no es van voler perdre l'homenatge, al qual també van assistir familiars de Francesc Cosp, així com el regidor socialista Gerard Llobet.

L'acte va servir perquè els assistents gaudissin d'una bona estona conversant amb Francesc Cosp i visitant el seu museu d'eines del món rural, i de diversos artefactes que ha anat col·leccionant al llarg dels anys, com càmeres fotogràfiques o de vídeo, bicicletes antigues, o la moto amb la que va fer la volta a Espanya fa 60 anys. L'alcaldessa li va lliurar un regal institucional per agrair-li públicament la seva implicació durant tants anys en els tallers que s'organitzen des de l'Ajuntament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00