Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/05/2014

Se signen els convenis per a la celebració del Vida Festival, la fira Temps de Vi, i de col·laboració amb l'ADEG

La fira Temps de Vi arriba aquest cap de setmana, ja consolidada, per tercer any consecutiu   La fira Temps de Vi arriba aquest cap de setmana, ja consolidada, per tercer any consecutiu

Els convenis permetran la promoció de la ciutat gràcies a la col·laboració entre el sector públic i el privat

Aquest matí s'ha fet la signatura oficial de tres convenis que exemplifiquen la promoció que fa el govern municipal de la col·laboració público-privada, i que ajuden a tirar endavant la ciutat.
D'una banda, s'ha signat el conveni a tres bandes entre l'Ajuntament de VNG, el Consell Comarcal del Garraf i els promotors del Vida Festival, que suposa l'aportació de 18.807 euros per facilitar la celebració d'aquest festival que se celebrarà el primer cap de setmana de juliol a la Masia d'en Cabanyes. Una cita que es preveu que atregui molt de públic a la ciutat, promovent un espai patrimonial com és la Masia d'en Cabanyes, i difonent també l'oferta turística de la ciutat. 

D'altra banda, Ajuntament i promotors de la Fira Temps de Vi han signat el conveni de col·laboració per facilitar la tercera edició d'aquest certamen, que se celebra aquest cap de setmana a la ciutat. El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, ha recordat que "una de les satisfaccions de la política municipal és quan veus que pots contribuir a fer possible idees i projectes de gent de la ciutat, que beneficien el conjunt de la ciutat". L'aportació de 12.000 euros dóna suport a aquesta iniciativa privada que ja s'ha consolidat com un certamen que obre la temporada d'estiu i vincula terra, vi i mar.

Finalment, l'alcaldessa i el regidor de Promoció Econòmica han formalitzat amb el president de l'ADEG; Jordi Solé, el conveni de col·laboració per dur a terme diversos projectes de ciutat, com el desenvolupament del pla estratègic de la ciutat, la designació del Molí de Mar com a seu per a l'Escola de Direcció d'Empresa, l'assessorament de la finestreta única empresarial, l'organització del pòrtic de la Fira de Novembre, el fòrum local d'inversors, o la formació d'empresaris de cara a facilitar les relacions amb l'administració.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00