Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/11/2009

Jornada per ampliar contactes, dedicada a les empreses del Garraf

Per participar-hi, cal omplir una sol·licitud i entrar en un procés de selecció

Les empreses de la comarca poden optar a participar en una jornada per ampliar contactes, que tindrà lloc el 17 de desembre a l'edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. Es tracta del Business Networking Event (BNE), organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona-Delegació Garraf, la Jove Cambra Internacional de Vilanova i la Geltrú i l'Ajuntament de la ciutat. Les places per participar-hi són limitades, cal sol·licitar-les prèviament i entrar en una fase de selecció.

Per participar en aquest esdeveniment s'escolliran empreses de qualsevol sector, tant de nova creació com consolidades, que presentin sinèrgies potencials. L'objectiu és que puguin ampliar contactes que després els puguin permetre un millor desenvolupament de la seva activitat econòmica. La sessió començarà a les 18 h. Les empreses s'agruparan de dues en dues i aniran rotant per presentar-se cara a cara, d'una forma àgil i clara, en un temps molt reduït.

Els criteris de selecció per prendre part en el BNE tindran en compte el perfil de l'empresa, així com la ubicació al Garraf i l'ordre d'inscripció. Es donarà prioritat a les entitats que no han pogut participar en anteriors BNE i s'evitarà la repetició d'activitats empresarials. Per sol·licitar una plaça, cal omplir una butlleta i lliurar-la abans del dimarts 1 de desembre de 2009. Demaneu informació a bne@jcivilanova.org.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00