Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/05/2010

El Museu Víctor Balaguer i la Torre Blava organitzen activitats per celebrar el Dia Internacional dels Museus

  El joc 'La carrera dels museus' té com a premi un viatge a Paris  El joc 'La carrera dels museus' té com a premi un viatge a Paris

El museu vilanoví se suma també a diverses activitats proposades per la Generalitat de Catalunya

El Museu Víctor Balaguer ha organitzat pel dimarts 18 de maig una Jornada de Portes Obertes per celebrar el Dia Internacional dels Museus. També per dimarts s'ha organitzat la xerrada taller Vine a aprendre com es mira un quadre. Es tracta d'un taller pràctic per perdre la por a les obres d'art, en el que els participants coneixeran algunes de les tècniques artístiques que els permetran endinsar-se una mica més en el món de les obres d'art. Aquesta activitat, que començarà a les sis de la tarda, és gratuïta i oberta a la participació de tothom.

D'altra banda, un any més, el Museu Víctor Balaguer se suma a les activitats proposades des de la Generalitat de Catalunya per la celebració del Dia Internacional dels Museus. Enguany s'ha convocat un joc de Facebook anomenat La Carrera dels Museus, en el que els concursants han de visitar el major nombre de museus possibles, entre el 15 i el 31 de maig. A cada museu hi haurà penjat un cartell promocional amb l'eslògan La Carrera dels Museus, on els concursants s'hauran de fer una fotografia (on es vegi el cartell, el museu i el concursant). La fotografia s'ha de penjar al facebook a l'aplicació http://apps.facebook.co,/diadelsmuseus. Per cada imatge, el concursant obtindrà 250 punts, i qui n'aconsegueixi més tingui guanyarà el concurs. El premi consisteix en un viatge a París per a dues persones.

Una altra de les activitats en la que hi participa el museu vilanoví és l'anomenada La Joia del Museu, en la que els museus conviden als visitants a trobar una peça emblemàtica que destaqui pel seu interès. En aquesta ocasió es presenta una obra de la col·lecció de pintura informalista. A la pàgina web de Patrimoni Gencat es poden trobar totes les propostes i la informació ampliada

Per últim, i pel que fa les activitats de la Torre Blava per celebrar aquesta jornada, s'ha programat una visita comentada gratuïta a les set de la tarda, del dimarts 18 de maig. Per assistir-hi cal fer reserva prèvia al telèfon 93 815 4202.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00