Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/01/2010

Conveni entre l'Ajuntament de VNG i l'empresa ARIAN

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena i el director general d'ARIAN, Francisco Javier Sagardoy, signant el conveni    L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena i el director general d'ARIAN, Francisco Javier Sagardoy, signant el conveni

L'acord permetrà donar suport a diferents accions culturals i esportives de la ciutat

L'Ajuntament de VNG i l'empresa ARIAN han formalitzat aquest matí un conveni de col·laboració per valor de 45.000 euros per al desenvolupament de diferents projectes esportius i culturals a la ciutat durant el 2010.

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, ha destacat la implicació d'aquesta empresa a la ciutat i al territori on ja fa cinc anys que desenvolupen la seva activitat empresarial. En aquest sentit, Joan Ignasi Elena ha explicat que "ARIAN és una empresa amb voluntat d'arrelar-se al territori i amb un clar compromís amb la vida cívica de la ciutat". Entre les actuacions en les quals hi ha intervingut destaca la reurbanització del carrer de Picapedrers i també el projecte de reforma de la plaça de la Rajanta.

Per la seva banda, el director general de Construcció d'ARIAN, Francisco Javier Sagardoy, ha agraït el reconeixement municipal a l'empresa i ha qualificat de "fonemental el sentiment de pertinença al territori per poder fer infraestructures que després són per al gaudi de la ciutadania".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00