Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/09/2011

Veritats i mentides del Feng Shui al Centre Cívic La Geltrú

L'equilibri del Feng Shui aporta energia positiva L'equilibri del Feng Shui aporta energia positiva

La xerrada sobre aquesta disciplina mil·lenària es farà aquest divendres a la tarda

La Xarxa de Centres Cívics de Vilanova i la Geltrú ha organitzat per aquest divendres, 30 de setembre, a les set de la tarda una xerrada sobre el Feng Shui. La xerrada, que se celebrarà al Centre Cívic La Geltrú, anirà a càrrec de Montserrat Milian qui explicarà l'aplicació d'aquesta disciplina mil·lenària, des dels seus principis, i com repercuteix sobre la decoració. 

El Feng Shui fa servir colors, números, símbols d'animals i els cinc elements (terra, aigua, foc, metall i fusta) per produir equilibri en l'entorn. El Feng Shui busca la bellesa i l'harmonia però també ofereix beneficis pels qui el practiques i eines per al benestar. La xerrada, oberta a tothom, donarà consells pràctics i maneres d'aplicar-lo a la vida diària.

D'altra banda, la Xarxa de Centres Cívics proposa diferents exposicions que aquests dies es poden visitar als diferent equipaments. Trobada entre dos móns, és el títol de l'exposició d'Àngel Marín que es pot veure al Centre Cívic Mar, fins el 30 de setembre. El Carnaval de Barranquilla és la mostra fotogràfica que es podrà veure de l'1 al 13 d'octubre al Centre Cívic La Geltrú. I del 3 al 14 d'octubre, el Centre Cívic Sant Joan acull l'Exposició Anual de Fotografies del col·lectiu Fotoítaca de l'AV Sant Joan.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00