Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/03/2014

Neus Lloveras ofereix suport i col·laboració al nou president de l'ADEG

L'assemblea de l'ADEG es va celebrar al Casal de Vilafranca   L'assemblea de l'ADEG es va celebrar al Casal de Vilafranca

A l'assemblea general de socis, l'alcaldessa ressalta la trajectòria de bona entesa entre Ajuntament i entitat per afavorir el desenvolupament del territori

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, va assistir ahir al vespre a l'assemblea general de l'Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès (ADEG), en la qual es va elegir el vilafranquí Jordi Solé Tuyà com a president per als propers quatre anys. L'alcaldessa vilanovina va parlar de la bona entesa històrica entre la patronal i l'Ajuntament, i va oferir a la junta la mateixa voluntat de col·laboració "per fer créixer el conjunt del Penedès, que té un gran futur".

Per a Lloveras, el relleu al capdavant de l'ADEG demostra la capacitat de renovació generacional i la bona implementació de l'entitat al Penedès, tenint en compte que originàriament agrupava només empreses del Garraf. L'alcaldessa va referir-se també al president sortint, Xavier Cardona, de qui va reconèixer la vocació de servei al capdavant de l'entitat, "compromès no només amb el desenvolupament del teixit empresarial, sinó de tot el territori".

L'assemblea de l'ADEG va tenir lloc al Casal Societat La Principal de Vilafranca del Penedès i va reunir una vuitantena d'empresaris i empresàries. Juntament amb Neus Lloveras, hi van ser presents altres representants polítics i institucionals, com ara el president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Francesc Olivella; l'alcaldessa de Sant Sadurní d'Anoia, Susanna Mèrida, i el segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Aureli Ruiz. També hi va intervenir el secretari general de Foment del Treball, Joan Pujol.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00