Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/02/2011

Jornada de portes obertes a La Plataforma Centre Multiserveis

La Plataforma Centre Multiserveis       La Plataforma Centre Multiserveis

Aquest diumenge es podran visitar les instal·lacions d'aquest nou equipament, de les 10 a les 14.30 hores

La Plataforma Centre Multiserveis s'obre aquest diumenge al públic, en una Jornada de portes obertes, amb la que es pretén mostrar a la ciutadania com és el nou equipament dedicat a l'atenció integral de les persones.

De les 10 a les 14.30 hores els visitants podran accedir al recinte i conèixer els espais que ocuparan la residència, que portarà el nom de Els Josepets, el Centre de dia Masbau, que el dilluns 28 de febrer es trasllada al nou emplaçament, i el Servei d'atenció a la dependència (EAD), entre d'altres.

La Plataforma Centre Multiserveis, ubicada al carrer de Sant Josep 16-22, actua com a finestreta única dels serveis d'atenció a la dependència. D'aquesta manera s'optimitzen els recursos, s'evita la duplicitat de tasques i es poden donar respostes més àgils i eficaces a les necessitats dels usuaris i usuàries. Tot i que la major part dels serveis que s'hi prestaran s'adrecen a persones amb dependència, per tal de promoure la seva autonomia personal, també és dóna resposta a d'altres necessitats, com són els serveis destinats a les famílies, la infància, l'exclusió social i la violència domèstica.

Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00