Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/08/2016

Recital poètic de Federico García Lorca a La Sala

La mostra retrospectiva del pintor vilanoví es pot visitar fins al 30 d'octubre  La mostra retrospectiva del pintor vilanoví es pot visitar fins al 30 d'octubre

'Suite Garcia Lorca - Joaquim Budesca. De la paraula al color', és el títol del recital que es farà aquest dijous amb motiu de l'exposició 'Joaquim Budesca, mirant enrere. 60 anys de pintura'

 Aquest dijous 11 d'agost a les 20 h al Centre d'Art Contemporani LA SALA s'oferirà el recital poètic “Suite García Lorca - Joaquim Budesca. De la paraula al color”, a càrrec de Montserrat Lago amb acompanyament a la guitarra de Manuel Blesa.
La periodista, locutora i actriu serà l'encarregada de recitar diversos poemes de Federico García Lorca amb motiu del 80è aniversari de la mort del poeta i dramaturg andalús.

Es tracta d'una activitat complementària a l'exposició “Joaquim Budesca, mirant enrere. 60 anys de pintura”, una mostra antològica de les diferents etapes en les quals es desenvolupa la trajectòria artística de Joaquim Budesca. A través de les obres presentades es pretén que l'espectador, davant dels quadres exposats, s'adoni de com en tot moment Budesca malda per a no caure en la rutina, esforçant-se per a buscar i renovar les seves propostes.

L'exposició es podrà visitar fins al 30 d'octubre a la Sala de les Voltes del Centre d'art contemporani LA SALA.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00