Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/12/2010

El Molí de Mar acull aquest dimecres una trobada sobre el projecte 'Cultura emprenedora a primària'

Portada del primer llibre editat pel projecte        Portada del primer llibre editat pel projecte

L'acte pretén esdevenir un punt de trobada i intercanvi entre el món educatiu i l'empresarial. El professorat participant al projecte compartirà les experiències que està portant a terme a les aules

El Molí de Mar serà l'escenari, aquest dimecres a la tarda, d'una trobada sobre el projecte pioner 'Cultura emprenedora a primària', impulsat per l'IMET de l'Ajuntament VNG amb l'objectiu de donar a conèixer els valors de l'emprenedoria entre l'alumnat d'educació primària per tal que, en un futur, esdevinguin joves amb competència emprenedora.

L'acte pretén ser un punt de trobada i intercanvi entre el món educatiu i el món empresarial, ja que es comptarà amb la presència dels docents participants i de representants del Servei d'Ocupació de Catalunya i de la Diputació de Barcelona, així com de l'ADEG i de la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf, entre d'altres. També esta prevista la presència de Míriam Espinàs, regidora d'Educació i Treball.

En aquest sentit, els i les mestres compartiran les experiències que estan portant a terme a les aules en l'àmbit del projecte així com la formació efectuada fins el moment en aquesta línia, és a dir, els cursos Aula emprenedora 1: emprendre a primària i Aula emprenedora 2: els valors i les competències d'emprendre.

La segona edició del projecte 'Cultura emprenedora a primària', que es va iniciar el passat mes de novembre, ha ampliat el nombre de centres educatius participants, de manera que a l'Escola Ginesta, Pasífae i Sant Jordi s'hi ha sumat l'Escola l'Arjau i Llebetx, agrupant així un total de 394 alumnes d'educació primària i 84 d'educació infantil.

L'acte es tancarà amb un berenar elaborat per l'alumnat del curs de Formació Ocupacional de Cuina per a Col·lectivitat de l'IMET.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00