Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/02/2015

L'Alcaldessa i les regidores de Serveis Socials i Educació visiten les noves instal·lacions del CDIAP

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf atén actualment 850 infants que presenten trastorns en el seu desenvolupament o es troben en risc de presentar-los

Des de fa unes setmanes, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf (CDIAP), ha deixat d'utilitzar la seu del carrer del Canigó i ha centrat tots els seus serveis comarcals al carrer de Cristòfol Raventós, 1B.

L'alcaldessa Neus Lloveras i les regidores de Serveis Socials Blanca Albà i Educació Ariadna Llorens han visitat les noves instal·lacions, que l'Ajuntament ha cedit per a l'ampliació del servei, a l'altell del centre cívic La Geltrú.

L'equip del CDIAP, que treballa des de fa 30 anys a Vilanova, és un servei amb activitat pública, universal i gratuïta format per 27 professionals, que actualment atén 850 infants entre 0 i 6 anys que presenten trastorns en el seu desenvolupament o es troben en risc de presentar-los. Aquests trastorns poden ser per dèficit d'atenció, trastorns del llenguatge, per dificultats motrius, etc.

Acompanyades per la presidenta del CDIAP Garraf Aurora Baena i altres responsables del Centre, les representants municipals han pogut visitar les diverses aules i espais, que es troben a ple rendiment. L'alcaldessa ha volgut destacar "la importància d'aquest servei per Vilanova i per tota la comarca. Hem estat sensibles davant aquesta necessitat d'ampliar instal·lacions per poder donar un bon servei a la població infantil que ho necessita, i estem molt satisfets del resultat".

Visita CDIAP nen Visita CDIAP nens Visita CDIAP sala

L'associació CDIAP és concessionària del servei d'atenció a la primera infància amb trastorns de desenvolupament per part de la Conselleria de Benestar Social i Família de la Generalitat, que atén la comarca del Garraf, a més de Cunit, Calafell i Segur de Calafell. L'Ajuntament ha cedit aquests nous 643 m2 del local de l'altell del centre cívic de la Geltrú de manera gratuïta, atesa la finalitat d'interès general que presta el CDIAP, que es fa càrrec de les despeses de subministrament i de l'ús de l'espai. La centralització dels serveis permet al CDIAP donar un millor servei a les famílies, coordinant el treball de psicomotricitat, fisioteràpia, logopèdia i treball psicològic.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00