Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/03/2011

Portes obertes al nou Institut de Baix-a-mar i visita al nou torrent de la Pastera

 La urbanització del torrent està previst que finalitzi al mes de juny    La urbanització del torrent està previst que finalitzi al mes de juny

Aquest dissabte la ciutadania podrà veure els nous equipaments del barri de Mar

Aquest dissabte l'Institut de Baix-a-mar celebra una jornada de portes obertes a la ciutadania. Durant tot el matí, de les 10h a les 14h, es podrà visitar el nou centre educatiu de VNG que ha entrat en funcionament a mitjans d'aquest mes de març, després de la setmana blanca escolar.

A la visita està previst que hi assisteixi l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena; la primera tinent d'alcalde i regidora de Governança, Participació i Medi Ambient, Iolanda Sánchez; el regidor de Projectes Urbanística, Paisatge i Habitatge, Xavier Oller i la regidoria d'Educació i Treball, Míriam Espinàs.

El nou institut, situat al carrer de l'Àncora, 29, ocupa una superfície de 4.471 m2 i consta de dos edificis, en el primer de planta baixa més dos pisos, s'hi ha ubicat les aules i en el segon, de planta baixa amb dos volums s'hi ha ubicat la resta de serveis com biblioteca, menjador, cuina, vestuaris, gimnàs i serveis administratius. El nou institut ha suposat una inversió per a la ciutat de 6.000.000 d'euros.

Un cop finalitzi la visita al nou institut de Baix-a-mar, l'alcalde de VNG i els regidors aniran a veure el nou torrent de la Pastera, que es troba en una fase molt avançada d'urbanització. L'accés al torrent es farà pel carrer de les Canàries, a l'alçada de la plaça de la Rajanta. Totes les persones que ho desitgin podran participar en l'elecció del nom que ha de tenir aquesta nova rambla de la ciutat. Es preveu que les obres d'urbanització estiguin finalitzades durant el mes de juny.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00