Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/01/2010

El Plan E vol revitalitzar el centre de la ciutat i convertir-lo en un nucli potent d'activitat econòmica

Pla de Mandat amb el veïnat del centre i de Can Marquès a l'Orfeò Vilanoví Pla de Mandat amb el veïnat del centre i de Can Marquès a l'Orfeò Vilanoví

El veïnat del Centre Vila i Can Marquès escolta les explicacions del Govern sobre l'estat del Pla de Mandat i mostra la seva preocupació per la qualitat d'algunes obres, la circulació indeguda de vehicles i les contribucions especials

L'equip de Govern va fer balanç ahir de les accions dutes a terme des de l'any 2007, en una nova xerrada del Pla de Mandat. La primera tinent d'alcalde, Iolanda Sánchez, va explicar que 'les inversions del Plan E, que majoritàriament s'han dut a terme al centre, han estat una oportunitat que no podíem deixar escapar per revitalitzar el centre de la ciutat, per fer-lo més actiu'.

Les obres del Plan E tenien per objectiu evitar la destrucció de llocs de treball però també revitalitzar els carrers del centre per convertir-los en un nucli potent d'activitat comercial. Segons Sánchez, 'amb els carrers més amables amb el vianants, Vilanova i la Geltrú vol atraure visitants i ser un referent comercial i cultural i, alhora, millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes'.

La preocupació per la qualitat i la seguretat en algunes obres al carrer, la circulació i aparcament indegut de vehicles pel nucli antic i l'import i el pagament de les contribucions especials van ser algunes de les preocupacions que el veïnat va exposar durant la trobada.

Les xerrades continuen la setmana vinent, amb la visita al Tacó i a l'Armanyà


CALENDARI DE LES TROBADES DE PLA DE MANDAT

2 de febrer. TACÓ I ARMANYÀ
18.30 h Centre cívic Tacó

4 de febrer. FONDO SOMELLA, LA COLLADA I SANTA MARIA
18.30 h Centre cívic la Collada

9 de febrer. L'ARAGAI I MOLÍ DE VENT
18.30 h Centre cívic Molí de Vent
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00