Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/03/2012

Ajuntament de VNG i Generalitat parlen del futur de la ciutat en relació al món ferroviari

Durant la reunió es va parlar de la constitució de la Mesa d'Educació Ferroviària      Durant la reunió es va parlar de la constitució de la Mesa d'Educació Ferroviària

L'alcaldessa de VNG, la regidora d'Educació i la directora del Museu del Ferrocarril es reuneixen amb el president de Ferrocarrils de la Generalitat. Enric Ticó s'interessa per la constitució de la Mesa d'Educació Ferroviària

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, i la primera tinenta d'Alcaldia i regidora d'Educació, Ariadna Llorens, s'han reunit aquest dilluns amb el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, amb l'objectiu de donar a conèixer l'aposta que fa la ciutat de Vilanova i la Geltrú per capitalitzar els estudis de formació professional en l'àmbit ferroviari.

També va assistir a la reunió la directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya, Pilar Garcia, que juntament amb l'Ajuntament de VNG; l'Institut Lluch i Rafecas, la UPC, Renfe-Integria i Ferrocarrils de la Generalitat, conformen la Mesa d'Educació Ferroviària que es va constituir fa unes setmanes a la ciutat.

Finalitzada la reunió, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras va valorar molt positivament la trobada, en la qual s'han posat en comú l'interès de les tres parts "per potenciar la capital del Garraf com a referent del món del ferrocarril, tant pel que fa a activitats destinades als visitants com en la formació especialitzada".

Per la seva banda, la regidora d'Educació, Ariadna Llorens, va explicar que la reunió ha coincidit amb la constitució de la Mesa d'Educació Ferroviària, una qüestió que segons la regidora Llorens "ha captat l'interès i ha estat valorada molt positivament per Enric Ticó, per la importància que té Vilanova i la Geltrú en temes ferroviaris". Segons ha dit la regidora d'Educació, el president de Ferrocarrils de la Generalitat creu que les activitats ferroviàries que hi ha a VNG poden "exercir de pol d'atracció educatiu i turístic".

Finalment, Ariadna Llorens, va assenyalar que la reunió havia servit per evidenciar que Ajuntament i Generalitat "compartim visions respecte al futur de Vilanova i la Geltrú en relació al món ferroviari". Durant la trobada Pilar Garcia també va posar de manifest la tasca que desenvolupa el museu del ferrocarril i sobretot la gran implicació i l'arrelament que té aquest equipament a la ciutat.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00