Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/09/2011

Taller de Resiliència per atendre els infants que han viscut situacions de violència de gènere a la llar

 El taller consta de 15 sessions i es realitza periòdicament      El taller consta de 15 sessions i es realitza periòdicament

Aquesta acció, organitzada per la Regidoria del Pla d'Equitat, compta amb el suport econòmic de l'empresa VENCA

La Regidoria del Pla d'Equitat inicia a partir del 3 d'octubre el segon taller de Resiliència per a infants que han viscut situacions de violència de gènere a les seves llars. Aquest taller, que es realitza mitjançant la col·laboració de l'empresa VENCA, consta de 15 sessions que es realitzen quinzenalment i que aborden la intervenció amb els infants des del punt de vista emocional, cognitiu i conductual.

L'empresa VENCA ja va col·laborar amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en la primera edició d'aquest taller que es va realitzar durant el curs passat. Per a l'empresa és important tenir un compromís amb la societat i concretament en les accions que es desenvolupen des del Pla d'Equitat per pal·liar els efectes de la violència de gènere. Aquest tipus de violència té conseqüències en el comportament de les criatures com per exemple trastorns en el desenvolupament, trastorns psicosomàtics, alteracions emocionals i trastorns del comportament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00