Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/11/2013

Alumnes de l'escola Santa Teresa de VNG faran una enquesta als visitants de la Fira de Novembre

Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú           Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú

L'enquesta servirà, entre d'altres, per avaluar l'impacte del certamen.

L'organització de la Fira de Novembre ha arribat a un acord amb l'escola Santa Teresa de Vilanova i la Geltrú pel qual 11 dels seus alumnes, que realitzen cicles formatius de Grau Mitjà de gestió administrativa, recolliran dades dels visitants de la Fira, segons un model d'enquesta que ha elaborat la pròpia organització.

El treball dels alumnes es complementarà amb el buidatge i tractament d'aquesta informació, així com la redacció d'un informe final que servirà de base per avaluar l'impacte de la Fira i permetrà definir nous objectius de cara a futures edicions.

L'empresa municipal PIVSAM concretarà amb la direcció de l'escola les directrius del treball, en quan a metodologia.

El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, ha destacat la importància d'aquest acord, en el que hi participen joves estudiants de la ciutat. "Crec interessant aquest iniciativa i el fet de poder comptar amb aquests joves que, d'una manera voluntariosa, poden veure en primera línea la pràctica del que és objecte d'estudi per ells en aquests moments".

Els joves encarregats de realitzar la recollida de dades aniran identificats amb una samarreta de la Fira de Novembre dissenyada amb la imatge d'aquest any. A més, es promourà mitjançant el Diari de la Fira una butlleta per participar en un sorteig de 40 tiquets de Xató, cedits per Caserco i la Regidoria de Promoció Econòmica. Els guanyadors dels tiquets els podran bescanviar durant el Festival del Xató de Vilanova i la Geltrú, que s'ha de celebrar el 24 de novembre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00