Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/09/2011

Service2media organitza un 'App challenge' a Neàpolis

  Vilanova i la Geltrú acullirà un App Challenge organitzat per l'empresa Service2media Vilanova i la Geltrú acullirà un App Challenge organitzat per l'empresa Service2media

L'empresa de tecnologia i serveis amb seu central a Holanda celebra l'obertura del nou centre a l'estat espanyol amb un concurs. El guanyador obtindrà 5.000 euros i un lloc de treball a l'empresa

Service2Media, empresa líder mundial en proporcionar solucions avançades en dispositius mòbils, organitza un App Challenge entre el 30 de Setembre a les 20h i l'1 d'Octubre a les 20h a l'edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. Per posar en marxa el nou centre de R+D+i i factoria d'aplicacions local a l'oficina de Vilanova i la Geltrú, un conjunt de 25 desenvolupadors tindran l'oportunitat de demostrar el seu talent. En només 24 hores hauran de demostrar la seva habilitat per crear una aplicació atractiva per a mòbils amb tecnologia Android. El guanyador rebrà 5.000 euros i un lloc de treball a Service2Media. Els participants hauran de portar el seu portàtil, entusiasme i talent. Service2Media es farà càrrec de la resta, incloent hotel, menjar i begudes.

Els participants de l'App Challenge podran començar a venir el 30 de Setembre sobre les 18.30 a l'edifici Neàpolis a Vilanova i la Geltrú, encara que la inauguració oficial serà a les 20h. El principal requisit per als participants serà crear una aplicació mòbil que faci unes determinades tasques. Aquestes aplicacions seran jutjades d'acord amb la seva funcionalitat, convencions de programació (codi fàcil de llegir, fàcil de mantenir, eficiència dels algoritmes implementats, usabilitat del disseny i interacció look & feel i robustesa). L'entrega de premis serà el dia 1 d'Octubre a les 21.30h

Geert Kolthof, conseller delegat de Service2Media ha dit "Després d'avaluar vàries opcions hem triat Vilanova i la Geltrú com el lloc on hem d'estar. La combinació entre personal qualificat i bones infraestructures fa que VNG sigui un lloc molt interessant. El més important, però, és que estem fent créixer la nostra cartera de clients en aquesta regió". Service2Media ha anunciat recentment que ha obtingut una inversió de 10 milions de dòlars americans. A més l'empresa ha estat inclosa en el "Magic Quadrant" de Gartner de les plataformes d'aplicacions mòbils per a consumidors, al costat d'empreses reconegudes com RIM, SAP i HP.

Service2Media és el proveïdor líder de solucions avançades en aplicacions per a telèfons intel·ligents, "tablets" i amb un ventall sense límits de nous dispositius incloent iPhone, BlackBerry, Android, J2ME/Symbian, Windows Phone 7, donant suport tant a desenvolupaments nadius, en HTML5 com a desenvolupaments híbrids.

Amb la nostra plataforma que cobreix tot el cicle de vida de les aplicacions i les nostres factories d'aplicacions mòbils superem els reptes i/o problemes dels nostres col·laboradors corporatius en:
• Dissenyar les aplicacions una única vegada
• Desplegar les aplicacions en múltiples dispositius
• Evolucionar les aplicacions al llarg de la seva existència.

Avui en dia Service2Media col·labora amb algunes de les empreses més innovadores del món, com ara TURNER/CNN, “Liberty Global / UPC”, Rabobank, Al Jazeera, Abu Dabi Media Company i Reed Elsevieer per proporcionar aplicacions excepcionals que resulten vitals per a les empreses i atractives per als usuaris. Actualment Service2Media té oficines a Holanda, Anglaterra, Estat Espanyol, Emirats Àrabs i Estats Units.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00